Gå til innhold
Mats Sveindal: Master i ledelse og menighetsutvikling

«Masterstudiet har gitt meg en faglig tyngde som gir meg selvtillit inn i min tjeneste. Det gir meg en helt annen trygghet når jeg skal gå inn i ulike roller.» 

Hvorfor valgte du å ta denne masteren? 

Det er en veldig spennende kombinasjon av akademisk arbeid og praktisk menighetsarbeid. Studiet gir et fokus som er veldig fint. Det vi snakker om på skolebenken skal vi kunne ta med oss ut i menighetene.  

Hva syns du studieårene har gitt deg? 

Masterstudiet har gitt meg en faglig tyngde som gir meg selvtillit inn i min tjeneste. Det gir meg en helt annen trygghet når jeg skal gå inn i ulike roller. 

Hva jobber du med? 

Jeg jobber som ungdomspastor i Randesund misjonskirke. Jeg har jobbet der i snart 7 år, så det begynner å bli noen år. Jeg har vært med i ungdomsarbeidet i 15 år til sammen. 6 år som deltager, 2 år som frivillig hovedleder. 

Har studiet vært relevant i forhold til jobben din? 

Det har vært veldig relevant. Bachelorstudiet heter praktisk teologi. Så det har vært en kombinasjon av teori og praksis gjennom hele studieløpet til nå fullført master. Jeg har kunnet studere samtidig som jeg har vært ansatt i menighet. Det har vært en veldig god løsning for meg. Jeg har fått sett begge sider av saken. 

Hvorfor valgte du Ansgar? 

Jeg kan si det samme som jeg pleier å si om at jeg er i Randesund misjonskirke. Det var veldig tilfeldig at jeg begynte, men det var veldig bevisst at jeg ble. Jeg kommer fra Kristiansand og Ansgar eies av Misjonskirken Norge, så det var naturlig for meg å begynne å studere her. Så var det et veldig bevisst valg fra bachelor til master. Jeg hadde hatt en så god opplevelse her at jeg ville fortsette på Ansgar.

 

Les mer om Master i ledelse og menighetsutvikling