Ledig stilling

Ansgarskolen har ca. 45 ansatte og består av to skoler; Ansgar bibelskole med ca. 70 elever og Ansgar høyskole med ca. 360 studenter. Ansgar drift og eiendom AS leverer administrative tjenester til de to skolene og forvalter skolens eiendom. Ansgarskolen eies og drives av Misjonskirken Norge, og har et kristent verdigrunnlag. Skolens campus ligger vakkert til på Hånes i Kristiansand.

Stillingsutlysning informasjonsrådgiver

Ansgar høyskole er i vekst og vi styrker vårt kommunikasjonsteam. Derfor lyser vi ut en stilling som informasjonsrådgiver i inntil 100 % stilling. 50 % av stillingen er knyttet opp til arbeidet som informasjonsrådgiver. Stillingen kan kombineres med annet studieadministrativt arbeid eller undervisningsarbeid i 50 % av stillingen, forutsatt at søker har relevant kompetanse.

Stillingen rapporterer til rektor og inngår i skolens studieadministrasjon og kommunikasjonsteam.

Arbeidsoppgaver:

• Bistå rektor og lederteam med utadrettet kommunikasjon
  • Skrive kortere og lengre bidrag på skolens ulike plattformer
  • Redaktør av Ansgarmagasinet
  • Redaktør for Ansgarpodden
  • Forenkle og forkorte store mengder fagstoff til klart språk
  • Bygge nettverk og informere om skolen muntlig og skriftlig

Kvalifikasjoner:

• Master innen journalistikk, kommunikasjon eller annen relevant utdanning
  • Meget gode skriftlige og muntlige fremstillingsevner
  • Meget gode kommunikasjonsevner både på norsk og engelsk
  • Arbeidserfaring med informasjonsarbeid, gjerne fra høyskolesektoren/skoleverket
  • Erfaring med publiseringsverktøy for ulike kanaler
  • Gode datakunnskaper
  • Relevant arbeidserfaring kan delvis erstatte utdanningskravet

Personlige egenskaper:

• Du har gode kommunikasjons- og samarbeidsevner
  • Du er selvstendig, ansvarsbevisst, og en løsningsorientert lagspiller
  • Du er strukturert og serviceinnstilt
  • Du har stor gjennomføringsevne, drivkraft og arbeidskapasitet
  • Du har god organisasjons- og rolleforståelse
  • Du er proff og imøtekommende
  • Du er nøyaktig og kan takle tidspress
  • Personlig egnethet vil tillegges vekt

Vi kan tilby:

• Et trivelig miljø med godt kollegafellesskap
  • Lønn etter Statens regulativ som rådgiver (1434/1364), avhengig av kompetanse og ansiennitet
  • Medlemskap i Statens Pensjonskasse

Den som tilsettes må rette seg etter de retningslinjene som til enhver tid gjelder for stillingen. Den som ansettes må identifisere seg med og være lojal mot Ansgarskolens kristne verdigrunnlag og bidra til å virkeliggjøre skolens formål.

Tiltredelse: 1. juni eller etter avtale.

Søknad sendes elektronisk til HR-rådgiver Sigrun Kvalavåg Sunde ([email protected]) innen 15. mars. I tillegg til selve søknaden skal det vedlegges CV (inkludert vitnemål), attester og navn på tre referansepersoner. Aktuelle søkere vil bli innkalt til intervju.

For mer informasjon om stillingen, ta kontakt med rektor Ingunn Folkestad Breistein på e-post ([email protected]), eller kommunikasjons- og rekrutteringsleder Thomas Vårlid på e-post ([email protected]).

Skolens rektor