Semesterregistrering

Semesterregistrering er en rutine alle studenter selv må gjennomføre i StudentWeb hvert semester. Frist for å semesterregistrere seg er 15. september for høstsemesteret og 1. februar for vårsemesteret.

NB! For høsten 2021 blir søkere som har fått tildelt studieplass tatt opp som studenter i våre systemer tirsdag 10. august. Samme dato utsendes Feide-brukernavn og passord. Faktura for semesteravgift legges ut fredag 13. august.

Du logger deg inn på StudentWeb med det brukernavnet og passordet du har fått ved aktivering av din FEIDE-konto.

Semesterregistrering i StudentWeb omfatter å:

• Bekrefte utdanningsplan med undervisnings- og vurderings-/eksamensmelding
  • Oppdatere personopplysninger og semesteradresse

I tillegg å:

• Betale semesteravgiften (stipend/lån fra Lånekassen blir først utbetalt etter at semesteravgiften er betalt)
  • Laste ned Studentbevis-appen

Hjelp til semesterregistrering kan du få ved å kontakte din studiekoordinator.

Merk: Du kan ikke gå opp til eksamen, og du får ikke støtte fra Lånekassen om du ikke er semesterregistrert!!!