Feide

Ansgar høyskole bruker FEIDE (Felles Elektronisk IDEntitet) for pålogging til StudentWeb, Canvas og Inspera Assessment (digital eksamen). Alle studenter får en sms med innloggingslink, brukernavn og passord ved opptak. Dersom du ikke har mottatt en slik sms ved studiestart kan du sende e-post til høyskolens FEIDE-support.

Aktivering av din FEIDE-konto gjøres ved å klikke på ikonet under. Her kan du også endre eller be om nytt passord. Ta vare på brukernavnet ditt, slik at du slipper å be om nytt.

Når du har aktivert din FEIDE-konto kan du teste din profil ved å logge deg inn i StudentWeb, Canvas eller Inspera Assessment (det kan ta 15 min etter aktivering før din profil er på plass). Vær oppmerksom på at når du skal logge inn i StudentWeb eller Inspera reduseres brukernavnet til kun det som står før @ - det er tre bokstaver og tre tall,  f.eks. 'osj001'.

Feide-ansvarlig