Resepsjonen

Skolens resepsjon er bemannet på skoledager fra 09:00 - 15:00 (mandager fra kl 10:00).

Resepsjonspersonalet kan hjelpe deg med:

• Nøkkelbrikke for adgang til skolen. Nøkkelbrikken brukes som kopikort, nøkkel til skolen og treningsrom (kun for studenthjemsbeboere høsten 2021 grunnet smittevern)
  • Kjøp av kopiering (til utskrift/kopiering i skolens bibliotek. Pris pr. utskrift: kr. 0,50 sort/hvit og 2,00 farge)
    • Som student har man tilgang til PC  og utskriftsmuligheter/kopiering på biblioteket.
    • Nøkkelbrikken brukes til dette. Logg deg inn på PCene med ditt Feidebrukernavn og passord.
    • På adgangsbrikken ligger det som startsum kr. 20,-. Når man har brukt opp denne summen kan man fylle på mer penger i resepsjonen. Betalingsmåte: kun kort.
    • Ved skoleårets slutt må man huske å levere brikken sin i resepsjonen ellers kan man bli fakturert for kr. 200,-. Eventuelt påfylte kopipenger blir da slettet.
  • Kjøp av treningsabonnement (kr. 600,- pr. semester - kr. 250,- pr. måned)
  • Hjelp til IT, spørsmål om Lånekassen mm.
  • Kontakt med teknisk/administrativ personell eller lærere

Ta gjerne en digital tur rundt i resepsjonsområdet for å bli bedre kjent.