Gå til innhold
Ny studentrådsleder

Aron Mikael Moen Andersen er ny studentrådsleder

Aron Mikael kommer fra Vigra utenfor Ålesund. Han går høsten 2022 i gang med tredje år, bachelor psykologi. Da han stilte til valg som studentrådsleder, skrev han følende: 

Jeg vil jobbe for å finne realistiske løsninger til både fysiske og psykososiale problemer studentene opplever på Ansgar. Jeg vil øke kommunikasjonen og feedbacken mellom lærere, studentrådet og studentpopulasjonen. Jeg vil dra i gang mer sosiale sammenkomster og happenings på tvers av linjer for å styrke samholdet på skolen.

Klar for utfordringen 

Etter ett år som tillitsvalgt er han nå klar for jobben som ny studentsrådsleder for Ansgar høyskole. Han er fjerdemann i rekken av studentrådsledere og gleder seg til å få satt i gang arrangementer for studentene, som f.eks. studentball, bowling og grilling. 

Hva er din viktigste rolle som studentrådsleder? 

Få gjennom saker jeg brenner for. Representerer studentene og skolen på en god måte, både på skolen, i bystyre og nasjonalt. svarer Aron. 

Så liker han struktur. Han trives med å ha god oversikt og ting på plass. Årshjulet for studentrådet er han allerede i gang med. 

Han brenner for å få studentene mer engasjert i styret. Det skal være gøy og en fordel å være med i styret. Ansgar høyskole er en liten skole som gjør at hver enkelt stemme betyr mye!