Gå til innhold
Invitasjon til lederskapskurs

Invitasjon til lederskapskurs

Høyskolen ønsker alle interesserte velkommen til svært spennende og interessante kurs som planlegges avholdt i løpet av året
Ansgar Teologiske Høgskole ønsker alle interesserte velkommen til svært spennende og interessante kurs som planlegges avholdt i løpet av året:
 
  • Uke 19, 4-8 mai, avholdes kurset MAL513 Den hellige ånd, spiritualitet og menighetsutvikling, på Høyskolen for ledelse og teologi i Oslo.
  • Uke 39, 21-25 september, avholdes kurset MAL516 Vitenskapelig metode i praktisk teologi, på Ansgar Teologiske Høgskole i Kristiansand
  • Uke 43, 19-23 oktober, avholdes kurset MAL511 Menighetsutvikling og den misjonale menighet, på Høyskolen for ledelse og teologi i Oslo.
  • Uke 49, 30 nov-4 desember, avholdes kurset MAL523 Menighetsplanting med praktisk orientering, i Stockholm.
Kursene er en del av masterprogrammet Master i ledelse og menighetsutvikling – som er et masterprogram som Ansgar Teologiske Høgskole arrangerer i samarbeid med Høyskolen for Ledelse og teologi i Oslo og Örebro Teologiska Högskola i Sverige. Det er mulighet til å ta eksemen og få med seg 10 studiepoeng dersom man oppfyller kravene for opptak som masterstudent (dvs. utenfor formelt studentopptak).   
 
Mer informasjon om emnene finner du her, eller ved å ta kontakt til skolen her.
 
Med vennlig hilsen
Lars Råmunddal
 
Publisert 17. februar 2015, Thorkild Bruhn