Gå til innhold
Hjelp til flyktningeleiren

Hjelp til flyktningeleiren

De burmesiske flyktningene Ansgarstudenter besøkte i mars har mistet alt i brann. Vi vil sende hjelp - bli med!

Den 28. april brøt det ut en stor brann i flyktningeleiren Mae La i Thailand, ved grensen til Burma. De burmesiske flyk...tningene fra karenfolket mistet skoler, barnehjem, bibelskole og i det hele tatt veldig mye av det lille de hadde. Vi (studenter/lærere i interkulturell forståelse ved Ansgar Teologiske Høgskole) besøkte flyktningeleiren i mars, overnattet i et av husene som brant, og møtene med menneskene der satte spor i oss. Derfor setter vi nå i gang en kronerulling for å hjelpe våre venner i Mae La å bygge opp igjen det de mistet.

Bli med! Om vi gir litt av vår overflod, blir det til mye mer der for dem som har så lite - materielt sett... Samtidig som de er forbilder for oss alle i tro, håp og kjærlighet!

Overfør din gave til kontonr. 3114.11.00583. Dette er en ren gavekonto vi bruker for å slippe at hver enkelt giver her i Norge skal betale utenlandsgebyr for overføringen. Slik kommer mest mulig fram til flyktningene! Planen er å overføre pengene 1. juni. Vi sender pengene videre gjennom Voice of Peace, en lokal organisasjon i Thailand som har tatt imot Ansgarstudenter og jobbet i flyktningeleiren i mange år (http://www.voiceofpeace.org/).

Mer om brannen:
http://karennews.org/2012/04/breaking-news-fire-at-mae-la-refugee-camp.html/
Video fra brannen her: http://vimeo.com/41199020