Gå til innhold
Bli med på Arendalsuka

ARENDALSUKA arrangeres 15-19. august. Det er stappfullt av spennende arrangementer fra morgen til kveld, og Ansgarskolen står på stand hele uken.

Rektor med i Dagen podcast

Avisen Dagen har podcast på Kirkeskipet med Tore Hjalmar Sævik og Tarjei Gilje torsdag kl.16.15. Der samtaler de med rektor Ingunn Folkestad Breistein og Olav Fykse Tveit, preses i Dnk, om forholdet mellom frikirkene og Den norske kirke. 

Debatt om likestilling

Ansgar høyskole er sammen med Norges kristne råd og MF vitenskapelige høyskole, arrangør for en debatt om likestilling. Tema for debatten er:

«Likestilling eller underordning-kvinners lederroller i kristne menigheter.» 

Kari Fure, redaktør i Dagen, leder debatten og rektor Ingunn Folkestad Breistein deltar i samtalen sammen med Erhard Hermansen, Generalsekretær, Norges Kristne Råd, Linn Sæbø Rystad, Førsteamanuensis praktisk teologi, MF vitenskapelig høyskole, Ingunn Ulfsten, Daglig leder, Pinsebevegelsen og Lars Dahle, Førsteamanuensis teologi, religion og filosofi, NLA Høgskolen. 

Arrangementer skjer torsdag 18. august kl.19.30 på Torvscenen.

Ta gjerne turen og få med deg dette og andre interessante arrangementer i løpet av uken. Her er programmet for hele uken.