Gå til innhold
Møt våre nye miljøskapere

Møt våre nye miljøskapere, Thomas Hake-Steffensen og Karen Mathilde Woller Kristiansen. Begge går på musikkproduksjonsstudiet, Karen 2. år og Thomas 1. året. 

De gleder seg til å sette i gang mye sosialt gøy utover høsten og våren som kommer.

Hvorfor har du lyst til å være miljøarbeider på høyskolen? 

Karen Mathilde: «Å være miljøskaper gir en sykt god mulighet for å bli bedre kjent med folk! Jeg har jobbet i butikk, og trivdes med det, men nå får jeg mulighet til å jobbe med folk -og ikke bare sette glass på plass i en butikkhylle.» 

Karen Mathilde kommer fra Danmark. Hun har alltid syntes at Norge har virket spennende og derfor valgte hun Ansgar bibelskole. Da hun året etter skulle begynne på studier, fristet det med en bachelor i musikk på høyskolen.  

Karen Mathilde håper på mye bålkos med «skumfiduser» (les marshmallows), og god stemning rundt bålet. Målet er å inkludere folk så tidlig som mulig. Ha det gøy med quizer, samle folk på skolen til lavterskeltilbud hvor alle som vil kan delta. Alt fra matlaging, til volleyball, fotball, og turer til Dyreparken osv.  

Glad i å møte folk! 

Thomas Hake-Steffensen gikk på folkehøyskole for et par år siden og ble sendt hjem da coronapandemien kom. Det ble mye hjemmeundervisning og lite sosialt. Selv om han hadde mange søsken hjemme, så merket han at han hadde et veldig sosialt behov. 

«Jeg har alltid vært glad i å møte nye mennesker. Jeg synes det er utrolig spennende. Jeg husker at i starten av året så ville jeg bare bli kjent med flest mulig og jeg skulle nesten ønske jeg var her året før også!» Han vil absolutt ikke gå glipp av noe.

Som miljøskaper vil han og Karen Mathilde sørge for mange gode møteplasser for studentene som kommer til høsten.

Fadderopplegg oppstartsuken august 2022

fadderprogram-for-opstartsuken