Gå til innhold
Ansgar Teologiske Høyskole 'svever'!

Ansgar Teologiske Høyskole "svever"!

 

 

 

 

 

 

 

Gledelig er det å se at søkertallene for høsten 2013 ”bikker” 20% over 2012 (med lokalt opptak).

Det er ekstra gledelig å se at interessen for studiene innen Praktisk Teologi og Musikk vokser. Musikk har det siste året oppgradert studioet til og bli et av Norges mest moderne studioer.  Og Teologi studiene er kommet enda lenger i forskning inne praktisk teologi. Her står også spennende samarbeid på ”trappene”, dette vil styrke undervisningen og forskningen ytterligere.

- Ja, nå kan 100-årsfesten starte, utbryter rektor Harald Nygaard. Ansgarskolen feirer i år sine 100 år med kunnskap. Helgen 24.-26. mai blir det seks store arrangementer gjennom hele helgen (les mer her)

Markedsleder Thomas Vårlid er fornøyd med at elevene ser skolen som et attraktivt sted å studere. - Det å legge til rette for best mulig læring er noe vi har og skal jobbe hardt med, lover han.  Han viser nå til det nye treningsstudioet og de 40 nye studenthyblene.

- Videre rehabilitering av eksisterende studenthjem står for tur, legger rektor Harald Nygaard til.  - Her studerer vi ”selve livet”, så fasilitetene må være gode! Med en beliggenhet kun 100 m fra strandlinjen kan Ansgarskolen være et rekreasjonssted så vel som et studiested.